Na madarcima Hitex DOKAZANO spavaš bolje.


Naša misija je da vas zdrave i vitalne pratimo kroz sve životne periode, od rođenja do kasne starosti. Više od trećine našeg života provedemo spavajući i upravo zbog toga, cilj nam je da vam osiguramo savršen madrac i omogućimo potpun i kvalitetan odmor, kao pripremu za novi dan i svakodnevne napore.

Naši proizvodi su u rukama iskusnih stručnjaka koji neprestano traže i razvijaju bolja rješenja za zdravo i udobno spavanje. Izrada modernog madraca nije moguća bez stručne ekipe koja obuhvaća tim stručnjaka iz područja proizvodnje namještaja i doktore (ortopedi, reumatolozi, psiholozi, fizioterapeuti).

Odgovornim pristupom vašem zdravlju, pažljivo biramo prirodne materijale i kreiramo tehnološki napredne proizvode. Najviše pažnje posvećujemo upravo vama, našim kupcima i vašim potrebama, zahtjevima i specijalnim željama. Mi osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pokušavamo da pronađemo način da im u potpunosti udovoljimo. U tome uvijek uspijevamo.

Najbolji materijali za potpunu udobnost

Kombinacija prirodnih i tehnološki naprednih mikrovlakana je ključna kombinacija za izradu kvalitetnih madraca. Naši madraci su izrađeni od izuzetno fleksibilne pjene, prirodnog lateksa i džepičastih opruga.

Najveći izbor madraca na jednom mjestu

Kvaliteta, tradicija i vrhunski materijali već više od 25 godina stvaraju najveći izbor madraca Hitex na jednom mjestu. Madraci od pjene, lateksa ili džepičastih opruga osiguravaju san o kojem ste do sada samo sanjali.

Možete birati između sljedećih vrsta madraca

Madraci od pjene

Za madrace od pjene upotrebljavamo hladno lijevanu poliuretansku pjenu. To je visoko elastična pjena koja se dobro prilagođava vašem tijelu i daje mu odgovarajuću podršku.

Provjerite na vitapur.hr

Madraci sa džepičastim oprugama

Džepičaste opruge su međusobno odvojene i samostalno se prilagođavaju točkama tijela i u tome je njihova glavna prednost u odnosu na madrace od pjene. Napredne džepičaste opruge omogućavaju pomicanje i prilagođavanje tijelu samo onih opruga na koje tijelo vrši pritisak. Takvi madraci su odličan izbor za osobe koji imaju više kilograma.

Provjerite na vitapur.hr

Madraci od lateksa


Lateks je materijal prirodnog porijekla kojeg odlikuje najbolja fleksibilnost. Izuzetno je prozračan i negostoljubiv prema grinjama, pa je odličan izbor i za osobe sklone alergijama. Madrace od lateksa izrađujemo po mjeri u 3 tvrdoće – mekani, tvrdi i ekstra tvrdi (M: do 75 kg, T: 75–95 k, ET: iznad 95 kg).

Provjerite na vitapur.hr


U Internet trgovini vitapur.hr od 2011.godine ekskluzivno prodajemo Hitex madrace, robnu marku, prisutnu na tržištu više od 20 godina.

Spavaj bolje

 

Vitapur d.o.o.

Radnička cesta 39

10000 Zagreb

 

www.vitapur.hr

info(@)vitapur.hr

01 63 96 612

Opći uvjeti

Madraci Hitex. DOKAZANO bolje spavanje.

Naša misija je da vas zdrave i vitalne pratimo kroz sve životne periode, od rođenja do kasne starosti.

Odgovornim pristupom vašem zdravlju, pažljivo biramo prirodne materijale i kreiramo tehnološki usavršene madrace već više od 25 godina. Najviše pažnje posvećujemo upravo vama, našim kupcima i vašim potrebama i željama. Osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pronalazimo način, kako da istu u potpunosti ispunimo.

S vrhunskim madracima Hitex osigurajte si potpuni odmor i miran san. Na madracima Hitex čak 85% ispitanika DOKAZANO bolje spava.

 

Ispitivanje spavanja

Za kvalitetan i zdrav san, odgovarajući madrac je od ključne važnosti.

Ovo ljeto proveli smo ispitivanje kako madrac Hitex utječe na kvalitetu spavanja. U istraživanju je sudjelovalo 985 ispitanika, od kojih je 26 dobilo priliku testirati Hitex madrace. Na rezultate ispitivanja.

Izmjereno satovima: