1. članak

(prikupljanje osobnih podataka)

Vlasnik (baze podataka) Internet stranice www.spavaj-bolje.hr je:

Vitapur d.o.o.
Radnička cesta 39
10000 Zagreb

Vitapur d.o.o. se obvezuje da će štititi osobne podatke korisnika Internet stranice i razvijati tehnologiju koja omogućuje sigurno Internet iskustvo. Izjava o privatnosti odnosi se na Internet strancu www.spavaj-bolje.hr.

2. članak

(Zaštita osobnih podataka)

(1) Korisnik Internet stranice dobrovoljno pristaje da vlasnik (baze podataka) upotrebljava njegove osobne podatke (ime i prezime, nadimak, e-mail adresu…) za namjenu pružanja usluga – u svrhe marketinga te u svezi toga, korisnik potvrđuje da je upoznat s pravom, da od vlasnika Internet stranice, može pismeno zahtijevati mogućnost uvida u zbirku prikupljenih podataka; s informacijom obrađuju li se njegovi podaci ili ne; da mu se omogući uvid ili kopiranje osobnih podatka, koji su svrstani u zbirku osobnih podataka; da mu se pruži izvadak svih podataka, iz zbirke osobnih podataka, koji se odnose na njega; da mu se proslijedi popis korisnika, kojima su bili proslijeđeni njegovi osobni podaci kao i informacija kada su isti proslijeđeni i u koju namjenu; s informacijama o izvorima na kojima se temelje bilješke (iz osobnih podataka) i metode obrade istih; s informacijama o svrsi i vrsti obrade osobnih podataka i sva potrebna objašnjenja u tom pogledu te da mu se objasne tehnički i logično–tehnički postupci donošenja odluke, ako se provodi automatizirana odluka na temelju obrade njegovih osobnih podataka;

  • s pravom, da od vlasnika Internet stranice pismeno zahtjeva, da dopuni, popravi, zabrani ili izbriše njegove osobne podatke, za koje dokaže, da su nepotpuni, netočni, neažurirani ili da su bili protuzakonito prikupljeni ili obrađeni; da je obavješten o dopuni, prepravku ili brisanju njegovih osobnih podataka i ugovorne obveze, kakve su bile predviđene prije dopune, prepravaka, zabrane ili brisanja;
  • da su podneseni osobni podaci istiniti i točni;
  • da predani osobni podaci, neće biti proslijeđeni trećoj osobi, bez suglasnosti;
  • s svojim pravom, da svoju privolu o upotrebi osobnih podataka možete promijeniti i da zahtjev o brisanju podataka pošaljete na e-mail adresu vlasnika Internet stranice.

(2) Vlasnik se obvezuje, da osobne podatke, prikupljene u svrhu projekta, obrađuje u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

(3) Vlasnik sve osobne podatke, koje prikupi od korisnika ispunjavanjem obrazaca, obrađuje u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Vlasnik smije osobne podatke, prikupljene ispunjavanjem obrazaca, upotrebljavati isključivo u svrhe zbog čega su bili prikupljeni, nikako ih ne smije prosljeđivati drugi fizičkim ili pravnim osobama.

Korisnik je suglasan s time da mu vlasnik može poslati obavijesti o ponudama ili akcijama. Korisnik, njegov staratelj ili zakonski zastupnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak za korištenje osobnih podataka podnesenih na Internet stranici, namijenjenih u marketinške svrhe.

(4) Vlasnik ne preuzima nikakvu odgovornost za:

  • (ne)točnost podataka koje je korisnik dostavio,
  • poteškoće Internet stranice kao posljedica kvara pružatelja telekomunikacijskih usluga, nestanka struje ili drugih tehničkih smetnji koje bi mogle privremeno utjecati na rad stranice
  • sve posljedice, koje bi korisnik mogao imati radi sudjelovanja na Internet stranici.
Spavaj bolje

 

Vitapur d.o.o.

Radnička cesta 39

10000 Zagreb

 

www.vitapur.hr

info(@)vitapur.hr

01 63 96 612

Opći uvjeti

Madraci Hitex. DOKAZANO bolje spavanje.

Naša misija je da vas zdrave i vitalne pratimo kroz sve životne periode, od rođenja do kasne starosti.

Odgovornim pristupom vašem zdravlju, pažljivo biramo prirodne materijale i kreiramo tehnološki usavršene madrace već više od 25 godina. Najviše pažnje posvećujemo upravo vama, našim kupcima i vašim potrebama i željama. Osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pronalazimo način, kako da istu u potpunosti ispunimo.

S vrhunskim madracima Hitex osigurajte si potpuni odmor i miran san. Na madracima Hitex čak 85% ispitanika DOKAZANO bolje spava.

 

Ispitivanje spavanja

Za kvalitetan i zdrav san, odgovarajući madrac je od ključne važnosti.

Ovo ljeto proveli smo ispitivanje kako madrac Hitex utječe na kvalitetu spavanja. U istraživanju je sudjelovalo 985 ispitanika, od kojih je 26 dobilo priliku testirati Hitex madrace. Na rezultate ispitivanja.

Izmjereno satovima: